Tervetuloa.

Olette juurikin ottaneet askeleen kohti toista puolta. Toiselle puolelle on useita reittejä ja yhteistä kaikille näille reiteille on niiden sanoinkuvaamattomuus, silloin kun päästään perille. Kirjoittaminen ilman kuvailevia sanoja olisi kuitenkin melkein kuin seksi ilman partneria. Yhtä tyhjän kanssa. Jos satut olemaan  yhtä tyhjän kanssa haluan painottaa sinulle, ettei siinä ole mielestäni yhtään mitään vikaa. Yhtä tyhjän kanssa oleminen on itseasiassa yksi luovimmista ja haluttavimmista tiloista. Miksikö? Tähän tiivistyy itseasiassa se, miksi päätin alkaa kirjoittamaan tätä blogia ja tulevissa kirjoituksissani toivon, että pystyn lähestymään asioita tyhjältä puolelta. Toiselta puolelta.

Jos koet saavasi kirjoituksistani iloa, surua, hyötyä tai haittaa se johtuu vain itsestäsi. Minä en ole hauska. Jos luet jotain joka on mielestäsi hauskaa niin syytä itseäsi. Sinä päätät mikä on hauskaa. Sinä päätät mikä on surullista.

Haluan listata itselleni/sinulle tässä muutamia sanoja, jotka koskettavat elämääni ja ohjaavat toimintaani. Muista, että nämä sanat ovat vain sanoja. Sellaisia sanoja, joita voidaan käyttää monissa tilanteissa tarkoittaen ehkä hieman eri asioita. Riippuu puhujasta ja kuulijasta. Mutta nyt siis sanoja:

Rakkaus            Love
Kuolema           Death
Tunne                Feeling
Puhdas              Pure
Ego                   Ego
Tyhjyys             Emptiness
Nautinto            Pleasure
Musiikki            Music
Ykseys              Unity
Pelko                 Fear
Perspektiivi        Perspective
Yksinäisyys        Loneliness
Valo                  Light
Pimeys               Darkness
Ennakkoluulo     Prejudice

Kaikki nämä sanat kuvaavat jollain tavoin elämääni. Ellei sitten osana omaani niin osana läheisteni tai ainakin ihmisten yleensä. Toisinsanoen osana meidän kaikkien elämää. Minä olen sinä, sinä olet minä.

Ymmärtämisen helpottamiseksi asiat on hyvä tehdä selkeällä rakenteella oikeassa järjestyksessä. Minä en pysty kumpaankaan näistä. En tiedä mistä aloittaa, koska toiselta puolen tarkasteltuna mikään ei varsinaisesti loppu koskaan. Jos jokin ei lopu koskaan, ei se myöskään ala mistään.

Kirjoittaminen on kuitenkin hyvä aloittaa sanoilla. Tämäkin ongelman olemme jo kuitenkin jättäneet taaksemme, joten seuraavaksi siirrymme viimeisiin sanoihin, joilla päätämme yhteisen aloituksemme. Päättäkäämme siis siihen mistä aloitimme.

Tervetuloa toiselle puolelle.

Tervetuloa.